Kirkkonummen Manhattan

Hyödynnä jouluetu: joulukuun vuokra 0 €!

Kirkkonummen Manhattan

Seppä-Kallen Kuja 2, Kirkkonummi
  • Jouluetu: joulukuun vuokra 0 €
  • 1-2 H, 21,5-34 m²
  • Savuton taloyhtiö
  • Mahdollisuus autopaikkaan
  • Joo. Arena -liikuntakeskuksen naapurissa

Aktiivisen elämän koti Masalassa

Masalaan lokakuussa 2021 valmistuvassa Kirkkonummen Manhattanissa on 165 viihtyisää vuokra-asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita, 21,5-34 m².

Hyödynnä nyt jouluetu! Maksat joulukuussa 0 € vuokraa, kun vuokrasopimuksesi alkaa vuoden 2021 aikana. Saat myös Joo Kodeilta joululahjaksi 50 € lahjakortin Finnish Design Shopiin.

Naapurissa uudistunut Joo. Arena -liikuntakeskus

Jos pidät yhteisöllisestä, liikunnallisesta ja aktiivisesta elämästä, löydät Kirkkonummen Manhattanista unelmien kotisi. Tuleva kotisi sijaitsee aivan Joo. Arena -liikuntakeskuksen vieressä. Uuden liikuntahallin monipuoliset palvelut tekevät liikkumisesta hauskaa. Valitsetko lajiksesi padelin, keilauksen, kiipeilyn, ryhmäliikunnan, tenniksen vai kenties sisä-golfin?

Naapureihisi pääset tutustumaan taloyhtiön omalla, säännöllisellä liikuntavuorolla. Lisäksi alueen monipuoliset ulkoliikuntamahdollisuudet lenkkimaastoista frisbee golfiin hemmottelevat sinua ympäri vuoden.

Masalan hyvät palvelut, erinomaiset liikenneyhteydet

Asumisen ja arjen helppoutta luovat niin lähiseudun kuin taloyhtiönkin erinomaiset palvelut ja kätevä sijainti: Ruokakauppa sijaitsee vain 200 metrin päässä. Juna-asema on viiden minuutin kävelymatkan päässä. Autolla pääset Kehä 3:lle tai Länsiväylälle silmänräpäyksessä, halutessasi taloyhtiön edullisella yhteiskäyttöautolla. 

Talon yhteiskäyttötila on kuin olohuone. Päivisin voit tehdä siellä töitä ja iltaisin viettää aikaa naapureittesi kanssa.

Modernit materiaalivalinnat, energiatehokasta asumista

Kun sohva voittaa salin, oma kotisi nykyaikaisine materiaalivalintoineen ja uutuutta hohtavine pintoineen tuntuu ihanalta. Manhattanin jokaisesta asunnosta löydät parvekkeen tai ranskalaisen parvekkeen. Taloyhtiön turvallisuuteen on panostettu muun muassa sähköisellä kulunvalvonnalla, ja energiatehokas talo on korkeinta A-energialuokkaa. 

Jouluetuna vuokra 0 € ja lahjakortti Finnish Design Shopiin

Maksat joulukuussa 0 € vuokraa, kun vuokrasopimuksesi alkaa vuoden 2021 aikana. Kun hyödynnät jouluedun, saat myös Joo Kodeilta joululahjaksi 50 € lahjakortin Finnish Design Shopiin.

  • Vuokravakuus 0 €
  • Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus
  • Lemmikit ovat tervetulleita
  • Vuokra alkaen 619 € kuukaudessa asunnon koosta riippuen
  • Mahdollisuus autopaikkaan

Sovi näyttö Kirkkonummen Manhattaniin Pepin kanssa

040 589 9058 (arkisin klo 9-16)

peppi.palmu@joo-kodit.fi

Löydät tarkemmat tiedot vapaana olevista asunnoista Oikotieltä.

Sijainti

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnosta tai asuinalueesta? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita tai lähetä sähköpostia Kirkkonummen vuokraajallemme Pepille.
Hae asuntoa

Löytyikö vuokrakoti?

Tee vuokrahakemuksemme verkossa ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.