Highlight Image

Nokian Värjäämö

Hyödynnä Jouluetu: joulukuun vuokra 0 €!

As Oy Nokian Värjäämö valmistuu Nokian asemanseudun uudisalueelle 1.12.2021. Nokian palvelut on lähettyvillä ja talolta vain muutaman sadan metrin matka rautatieasemalle, josta matka taittuu nopeasti Tampereen tai vaikkapa Porin suuntaan.

Modernissa asunnossa laadukkaat pinnat sekä hyvä varustelutaso. Keittiössä integroidut Whirlpoolin kodinkoneet; astianpesukone, jääkaappi pakastinlokerolla, liesitaso, liesikupu sekä kalusteuuni. Vesikiertoinen lattialämmitys parketin alla luo luksusta asumiseen. Vaaleassa, laatoitetussa kylpyhuoneessa tila 60cm leveälle pyykinpesukoneelle.

  • 1-2 H: 26,5-40,5 m²
  • Savuton taloyhtiö
  • Lemmikit ovat tervetulleita
  • Vakuus 0 €
  • Toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus

Jouluetuna vuokra 0 € ja lahjakortti Finnish Design Shopiin

Maksat joulukuussa 0 € vuokraa, kun vuokrasopimuksesi alkaa vuoden 2021 aikana. Kun hyödynnät jouluedun, saat myös Joo Kodeilta joululahjaksi 50 € lahjakortin Finnish Design Shopiin.

Sovi näyttö Maaritin kanssa

0400 213 045 (arkisin klo 9-16)

maarit.elo@joo-kodit.fi

Löydät tarkemmat tiedot vapaana olevista asunnoista Oikotieltä.

Sijainti

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnosta tai asuinalueesta? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita tai lähetä sähköpostia Nokian vuokraajallemme Maaritille.
Hae asuntoa

Löytyikö vuokrakoti?

Tee vuokrahakemuksemme verkossa ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.