Vantaan Ruutulippu

Hyödynnä Jouluetu: joulukuun vuokra 0 €!

Vantaan Ruutulippu

Ajolenkki 11, Vantaa
  • Jouluetu! Joulukuun vuokra 0 €
  • Valmistunut 07/2021
  • 1-3 h: 26-63 m²
  • Savuton taloyhtiö
  • Parveke tai ranskalainen parveke

Keimolanmäkeen vastavalmistunut Vantaan Ruutulippu tarjoaa 97 valoisaa ja modernia asuntoa yksiöistä kolmioihin, 26-63 m², kolmessa eri talossa.

Nauti modernista asumisesta ja Joo Kotien Jouluetu: Maksat 0 € vuokraa joulukuussa Vantaan Ruutulipussa, kun vuokrasopimuksesi alkaa vuoden 2021 aikana. Lisäksi saat Joo Kodeilta joululahjaksi 50 € lahjakortin Finnish Design Shopiin.

Luonnon lähellä, hyvillä yhteyksillä

Keimolanmäessä nautit niin luonnonrauhasta kuin hyvistä yhteyksistä. Kun kaipaat rauhaa ja luontoa, Petikon luonto- ja virkistysalue naapurissasi tarjoaa juuri sitä. Hämeenlinnanväylälle ajat vain muutamassa minuutissa, ja taloyhtiössä on tarjolla autopaikka jokaiselle asunnolle. Kivistön palvelut ovat lähellä ja päiväkotikin sijaitsee vain 400 m päässä.

Uudiskohteen ensimmäisenä asukkaana saat nauttia uusista ja laadukkaista pinnoista sekä moderneista materiaalivalinnoista. Käytössäsi on myös oma irtaimistovarasto sekä taloyhtiön yhteinen sauna. Täällä sinun on hyvä ja helppo elää tasapainoista arkea.

Jouluetuna vuokra 0 € ja lahjakortti Finnish Design Shopiin

Maksat joulukuussa 0 € vuokraa, kun vuokrasopimuksesi alkaa vuoden 2021 aikana. Kun hyödynnät jouluedun, saat myös Joo Kodeilta joululahjaksi 50 € lahjakortin Finnish Design Shopiin.

Vuokravakuus 0 €. Vuokra alkaen 729 € kuukaudessa asunnon koosta riippuen.

Sovi näyttö Ruutulippuun Lauran kanssa

0400 212 625 (arkisin klo 9-16)

laura.nurminen@joo-kodit.fi

Löydät tarkemmat tiedot vapaana olevista asunnoista Oikotieltä.

Sijainti

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnosta tai asuinalueesta? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita tai lähetä sähköpostia Vantaan Ruutulipun vuokraajallemme Lauralle.
Hae asuntoa

Löytyikö vuokrakoti?

Tee vuokrahakemuksemme verkossa ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.